ТЕНДЕНЦІЇ ПЕРЕТВОРЕННЯ ЦІННІСНИХ ЖИТТЄВИХ ОРІЄНТИРІВ УКРАЇНСЬКОЇ МОЛОДІ - Пастушенко , Сергій (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2025)
Наведено ряд глобальних викликів сучасності для Української держави, які істотно впливають на тенденції перетворення ціннісних орієнтирів молоді. Окреслено роль цінностей, їхній стан та надано рекомендації щодо мінімізації виявлених проблем.