КОМПЛЕКСНИЙ ПІДХІД ДО ВИКЛАДАННЯ ПРИРОДНИЧИХ ДИСЦИПЛІН ІНОЗЕМНИМ СЛУХАЧАМ ПІДГОТОВЧОГО ВІДДІЛЕННЯ - Корчук , Олена (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2025)
Стаття аналізує основні принципи та методи використання елементів наукового стилю мовлення при викладанні природничих дисциплін на підготовчому відділенні для іноземних студентів. Особлива увага приділяється проблемам мовної адаптації, координації навчальних дисциплін і формуванню комунікативної компетенції в науковій сфері.