БІБЛІОТЕРАПІЯ – ЧИННИК ПІДВИЩЕННЯ РЕЗИЛЬЄНТНОСТІ СТУДЕНТСТВА БАКАЛАВРАТУ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ В УКРАЇНІ - Голубєва , Марія; Балачіна , Дарина (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2025)
У статті розглянуто вплив бібліотерапії на підвищення рівня резильєнтності вітчизняного студентства бакалаврату в сучасних умовах воєнного стану в Україні.