ЛІНГВІСТИЧНІ КЛУБИ ЯК ПЛАТФОРМА ДЛЯ РОЗВИТКУ ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ МАЙБУТНІХ ВЧИТЕЛІВ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ - Бердичевська , Ірина Валентинівна (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2025)
У статті розглядається роль лінгвістичних клубів як ефективного засобу розвитку професійної майстерності майбутніх вчителів англійської мови. Описано основні функції та форми діяльності лінгвістичних клубів, їхній вплив на вдосконалення мовної компетенції, методичних навичок, комунікативної та лідерської компетентностей студентів. Особлива увага приділена інтеграції лінгвістичних клубів у систему професійної підготовки педагогів, що сприяє формуванню інноваційних підходів до викладання англійської мови.