ІСТОРИЧНИЙ ОГЛЯД БАЗОВИХ ПОНЯТЬ ДЛЯ ДИСТАНЦІЙНОГО ВИВЧЕННЯ ОСНОВ УПРАВЛІННЯ МІНЕРАЛЬНИМИ РЕСУРСАМИ - Пунько, Володимир; Лахтіонова, Людмила; Кожевніков, Сергій (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2025)
Навчальний процес повсюдно переходить на дистанційне навчання. У даній статті висвітлено базові поняття для дистанційного вивчення основ управління мінеральними ресурсами в історичному аспекті.