РОЗВИТОК ДОСЛІДНИЦЬКИХ КОМПЕТЕНЦІЙ УЧНІВ НА УРОКАХ ХІМІЇ - Умаров, Сайданвар; Сірожов, Фарход (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2025)
Метою компетентнісного підходу до навчання є подолання розриву в знаннях та практичній діяльності студента, щоб він міг ефективно вирішувати практичні завдання за допомогою набутих знань. У статті розглядається розвиток дослідницьких компетенцій учнів на уроках хімії.