ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ SOLIDWORKS У СУЧАСНІЙ ОСВІТІ - Рудик, Олександр; Бурдельний, Вадим; Каплун, Віталій; Кудін, Олег (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2025)
SolidWorks – CAD/CAE-система автоматизованого проєктування та інженерного аналізу сучасної освіти. З її допомогою спроєктовані деталі стенду для правки деформованих штампованих дисків коліс легкових автомобілів, а у додатку SolidWorks Simulation визначена статична міцність однієї з деталей досліджуваного стенду – коромисла.