ФОРМУВАННЯ НАВЧАЛЬНО-ПІЗНАВАЛЬНОЇ АКТИВНОСТІ СТУДЕНТІВ У ПРОЦЕСІ ПРАКТИЧНИХ ЗАНЯТЬ З ХІМІЇ - Сірожов, Фарход; Умаров, Сайданвар (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2025)
Стаття присвячена дослідженню формування навчально-пізнавальної активності студентів у процесі практичних занять з хімії. Дослідження аспектів формування навчально-пізнавальної активності студентів; розвиток їхніх пошукових та творчих здібностей, творчого мислення проводяться в процесі вивчення циклу хімічних дисциплін.