НАВЧАЛЬНА ГРА ЯК ІННОВАЦІЙНА ФОРМА НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНОГО ПРОЦЕСУ У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ - Бобкова , Інна Аркадіївна; Бур’янова , Вікторія Вікторівна; Гончарук , Світлана Володимирівна; Умінська , Катерина Анатоліївна (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2024)
У статті подані визначення «навчальна гра», описані її основні різновиди. Проаналізовано функції та правила проведення ігор. Розглянуто основні компоненти та переваги навчальних ігор.