МОРАЛЬНИЙ ЧИННИК ВИХОВНОГО ВПЛИВУ НА ВИХОВАНЦІВ ПОЗАШКІЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ ГАЛИЧИНИ (ІСТОРИКО-ПЕДАГОГІЧНИЙ ДИСКУРС) - Яковишин , Руслан (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2024)
Стаття присвячена науковому анадізу проблеми формування морального чинника виховного впливу на учнівську молодь у діяльності позашкільних закладів Галичини в другій половині ХІХ століття. У даній публікації аналізуються також перспективні напрями подальшого дослідження цієї проблеми.