НАВЧАННЯ З ESG-ЗВІТНОСТІ В УКРАЇНСЬКИХ УНІВЕРСИТЕТАХ: СТАН І ПЕРСПЕКТИВИ - Озеран , Алла (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2024)
У статті досліджуються освітні програми зі спеціальності «Облік і аудит» на предмет наявності в них компонент з обліку і звітності сталого розвитку. На підставі цього аналізу викладається власна позиція щодо впровадження ESG-навчання в освітній процес здобувачів магістерського рівня підготовки.