РОЗВИТОК ОСОБИСТОСТІ У ВИМІРІ ПСИХОЛОГІЧНОГО БЛАГОПОЛУЧЧЯ - Кобильченко , Вадим Володимирович; Омельченко , Ірина Миколаївна (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2024)
У статті розкрито теоретичні підходи до аналізу феномена психологічного благополуччя особистості.