ОСОБЛИВОСТІ ЕКСТРАВЕРСІЇ ЯК ВАЖЛИВОЇ ПСИХОЛОГІЧНОЇ ХАРАКТЕРИСТИКИ ОСОБИСТОСТІ - Заєць , Іван (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2024)
У статті розглядаються сучасні особливості екстраверсії як важливої психологічної характеристики особистості; проаналізовано актуальні дослідження екстравертів; виокремлено переваги та сильні сторони екстравертів.