РОЛЬ СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖ У ФОРМУВАННІ ПОЛІТИЧНИХ ЦІННОСТЕЙ СУЧАСНОГО СУСПІЛЬСТВА - Алібекова, Газіза; Корганова, Саіпджамал (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2024)
З розвитком технологій існує тенденція до того, що люди проводять більше часу за цифровими носіями. У сучасному глобалізованому світі багато питань вирішуються онлайн, а не віч-на-віч. У цій статті розглядається, як ці питання використовуються у формуванні політичних заслуг. Люди пристосувалися до використання соціальних мереж для політичної комунікації. Автор всебічно розглянув це питання на багатьох прикладах. Крім того, він розкрив роль політичних цінностей у формуванні особистості. Зроблено спробу визначити пояснення поняття соціальної мережі. Автор також зупинився на основних методах її дослідження.