ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНИХ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ У ПРОЦЕСІ ВИВЧЕННЯ ДИСЦИПЛІНИ «ОПІР МАТЕРІАЛІВ» З ВРАХУВАННЯМ ВИМОГ ДУБЛІНСЬКИХ ДЕСКРИПТОРІВ - Фурс , Тетяна; Рябчиков , Микола (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2023)
У статті розглянуто формування професійних компетентностей здобувачів вищої освіти на прикладі вивчення дисципліни «Опір матеріалів». Акцентовано увагу на результатах навчання у контексті Дублінських дескрипторів.