СУЧАСНІ ОНЛАЙН-ІНСТРУМЕНТИ ДЛЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ІНТЕРАКТИВНОГО НАВЧАННЯ - Фендьо , Олена (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2023)
У статті проаналізовано сучасні онлайн-інструменти для організації інтерактивного навчання, які сприяють розвитку пізнавальної діяльності здобувачів освіти, формують у них навички співпраці та співробітництва, розширюють можливості реалізації творчого потенціалу, забезпечують миттєвий, одночасний та анонімний зворотний зв’язок, що особливо актуально в умовах дистанційного та змішаного навчання. Представлено приклади використання онлайн-інструментів на заняттях.