ОСОБЛИВОСТІ ПРОФЕСІЙНОГО ВИГОРАННЯ ВИКЛАДАЧІВ В УМОВАХ ЗМІШАНОГО НАВЧАННЯ - Радченко , Марина (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2023)
У статті розглядаються особливості професійного вигорання викладачів, яке виникає внаслідок організації навчального процесу в умовах змішаного навчання. Даються визначення понять «синдром вигорання» та «змішане навчання», наводиться одна із причин виникнення даного синдрому. В статті перераховуються зовнішні та внутрішні умови, що чинять негативний вплив на викладача, наводяться результати проведених досліджень.