АСПЕКТИ ВИКОРИСТАННЯ СУЧАСНИХ ТАСК-МЕНЕДЖЕРІВ В ОСВІТНЬОМУ ПРОЦЕСІ - Пуляк , Ольга; Мироненко , Наталя (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2023)
Стаття присвячена аналізу сучасних digital-інструментів – таск-менеджерів, які є перспективними для використання в освітньому процесі так як відповідають запитам роботодавців. Для аналiзу обрано п’ять хмарних сервісів: Worksection, Jira, Asana, Trello, Monday. Авторками зроблено висновок, що таск-менеджер є сучасним та перспективним digital-інструментом, навички використання якого заохочуються роботодавцями всього світу. На думку авторів, в закладах вищої освіти варто знайомити студентів з сучасними digital-інструментами управління проєктами, що значно підвищить їхню конкурентоспроможність на ринку праці.