НЕПЕРЕРВНА ОСВІТА ЯК ЧИННИК ПІДВИЩЕННЯ ФАХОВОГО РІВНЯ - Останіна , Ніна Степанівна (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2023)
У статті розглядається питання підвищення професійної майстерності фахівців соціальної сфери засобами неперервної освіти, яка супроводжує процес зростання освітнього потенціалу особистості протягом життя, який організаційно забезпечений системою державних та суспільних інститутів.