ШЛЯХИ РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ ВИКЛАДАЧІВ-ДОСЛІДНИКІВ У ТЕХНІЧНОМУ ЗАКЛАДІ ВИЩОЇ ОСВІТИ - Кофанова , Олена; Кофанов , Олексій (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2023)
У статті розглядаються основні шляхи удосконалення й розвитку педагогічної майстерності викладачів-дослідників у технічному закладі вищої освіти. Зокрема, йдеться про стадії педагогічної майстерності викладача, формування його особистісних якостей, умови становлення і саморозвитку.