ДО ПИТАННЯ ПРО ОПТИМАЛЬНІСТЬ ПІДГОТОВКИ УЧНІВ ДО ЗНО З МАТЕМАТИКИ - Закусило , Анатолій (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2023)
Обгрунтовано доцільність особливих складових методики підготовки до ЗНО з математики. Наведено приклади розв’язування деяких задач.