ВИКОРИСТАННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ ПСИХОЛОГІВ - Гомонюк , Олена Михайлівна; Левко , Мар’яна Іванівна (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2023)
Стаття присвячена важливому питанню сучасної педагогічної науки, а саме – використанню інноваційних технологій у підготовці майбутніх психологів.