ДОСВІД ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ НАОЧНОСТІ ПРИ ВИКЛАДАННІ ФІЗИКИ У ВИЩОМУ ВІЙСЬКОВОМУ НАВЧАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ В СУЧАСНИХ УМОВАХ - Головань , Вячеслав; Горліченко , Марина; Дроздов , Михайло (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2023)
У статті розглядаються засоби та методи забезпечення наочності при викладанні фізики з урахуванням суттєвого скорочення навчального часу для вивчення у вищому військовому навчальному закладі (ВВНЗ). Порівнюються два основних способи у вирішенні цієї проблеми: традиційний підхід та застосування сучасних комунікативно-інформаційних технологій.