ЖИВОПИС МАРІЇ ПРИМАЧЕНКО ЯК ДЖЕРЕЛО ФОРМУВАННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ - Божко , Інна Григорівна (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2023)
У статті представлено матеріали щодо формування національної ідентичності учнів на уроках мистецтва під час малювання та споглядання за творами Марії Примаченко.