ВИКОРИСТАННЯ ТЕХНОЛОГІЇ CASE-STAD У НАВЧАННІ ХІМІЇ - Умаров, Сайданвар; Сірожов, Фарход (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2023)
У статті запропоновано підходи до реалізації кейс-методу як одного з провідних методів навчання. Для досягнення поставленої мети було проведено аналіз наукової літератури, який дав змогу виявити можливості та переваги даного методу, мету його застосування та навести приклади класифікації випадків. У статті наведено приклади навчальних ситуацій, які можуть стати основою для розробки кейсів.