МЕТОДИ СТИМУЛЮВАННЯ НАУКОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В УНІВЕРСИТЕТАХ ГРУЗІЇ - Еліава, Лія (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2023)
В університетах Грузії акцент у стимулюванні наукової діяльності робиться на професорсько-викладацький склад. Для активізації наукової діяльності розробляються спеціальні заходи, які покликані спонукати викладачів не лише самостійно підвищувати свій науковий рівень, а й залучати до цього процесу студентів, розвивати їх науково-дослідницькі здібності.