ІНТЕГРАЦІЯ СПОРТИВНОЇ МЕТРОЛОГІЇ В ОСВІТНІЙ ПРОЦЕС ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ СПЕЦІАЛІЗАЦІЇ «ФІТНЕС» - Фоменко , Олена (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2025)
У статті розглядається значущість освітнього компонента «Спортивна метрологія» у фахової підготовці здобувачів вищої освіти спеціалізації «Фітнес» та ознайомлення з сучасними методами та технологіями що надають фахівцям необхідні знання і навички для ефективного, безпечного і науково обґрунтованого підходу до тренувального процесу.