МОЖЛИВОСТІ ІНТЕГРАЦІЇ РОБОТИ З ВИКИДНИМИ МАТЕРІАЛАМИ В МЕЖАХ ОСВІТНІХ ГАЛУЗЕЙ «ТЕХНОЛОГІЇ» ТА «МИСТЕЦТВО» У ПРОЦЕСІ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ВЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ - Тягур , Василь (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2025)
У статті аналізується впровадження технології і методики роботи з викидними матеріалами в освітній процес майбутніх учителів початкової школи. Розглядаються можливості засвоєння цього виду діяльності через інтеграцію в освітніх галузей «Технології» та «Мистецтво». Особлива увага приділяється формуванню компетентностей, які забезпечать майбутню продуктивну професійну діяльність з врахуванням технологічного та мистецького аспекту.