КОУЧИНГ ЯК ВЗАЄМОДІЯ З КЛІЄНТАМИ В СОЦІАЛЬНІЙ РОБОТІ ТА КОНСУЛЬТУВАННІ - Санжаровець , Валентина; Петренко , Тетяна; Новікова , Наталя (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2025)
Досліджено роль коучингу як фахової компетентності у формуванні та розвитку студентів закладу вищої освіти спеціальності «соціальна робота». Виявлено сутність поняття «коучинг» та особливості «професійної компетентності бакалавра». Визначено умови успішної взаємодії у формуванні самоосвіти в соціальній роботі. У статті проаналізовано взаємодію застосування коучингу в соціальній роботі.