ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ФОРМУВАННЯ ХУДОЖНЬО-ВИКОНАВСЬКОЇ ЕМОТИВНОСТІ МАЙБУТНІХ ВИКЛАДАЧІВ ФОРТЕПІАНО - Новська , Олена; Чжен , Ланьюе (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2025)
У статті представлена сутність художньо-виконавської емотивності майбутніх викладачів фортепіано. Автор обґрунтовує структурні компоненти досліджуваного феномену і на основі їх визначає педагогічні умови формування художньо-виконавської емотивності майбутніх викладачів фортепіано, визначає підходи до їхньої реалізації в процесі фахової підготовки майбутніх бакалаврів музичного мистецтва. Увага зосереджується на розвитку емоційної чутливості та уяви, формуванні інтерпретаційного мислення, розвиток комунікативної виразності та рефлексивній культурі.