КАДРОВИЙ ГОЛОД В ЕНЕРГЕТИЦІ – ЯКІ ВИКЛИКИ ФОРМУЮТЬСЯ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ? - Ігнатьєв , Станіслав; Закревський, Андрій (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2025)
У статті розглядаються основні економічні фактори, які впливають на формування кількості витребуваних професійних кадрів у енергетиці, зокрема «зеленій» генерації електроенергії, у Світі та Україні. Авторами здійснено прогноз динаміки зайнятості населення України у галузі енергетики.