СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ В УМОВАХ ЗМІШАНОГО НАВЧАННЯ В ПОЗАШКІЛЬНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ - Бондаренко , Антон Володимирович (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2025)
У даній статті описані проблеми сучасного підходу до технологій в умовах змішаного навчання в позашкільних навчальних закладах. Події ,що відбуваються у нашій державі з приходом всесвітньої пандемії та з настанням повномасштабного вторгнення, поставили перед педагогами нові завдання: підвищити свій рівень знань компетентностей в засобах навчання, їх рівень IT-грамотності та умінь організувати самоосвітню діяльність. Ця рекомендація написана на основі власного педагогічного досвіду.