ВИКОРИСТАННЯ SOLIDWORKS SIMULATION ЯК ІННОВАЦІЙНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ПРИ РОЗРАХУНКУ ХАРАКТЕРИСТИК ДЕТАЛЕЙ - Рудик, Олександр; Побережний, Михайло; Каплун, Павло; Гончар, Володимир (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2025)
Застосовано метод скінченних елементів на базі SolidWorks Simulation для визначення залежності мінімального коефіцієнта запасу міцності веденої шестерні блоку шестерень барабана установки вакуумного напилення УВН-74 від параметрів скінченно-елементної сітки.