МЕТОДОЛОГІЯ ЗМІШАНИХ МЕТОДІВ У МІЖНАРОДНІЙ ОСВІТІ - Адамчук-Чала, Надія; Єфимищ, Надежда; Чала, Єлизавета (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2025)
У статті розкрито можливості та виклики застосування методології змішаних методів у міжнародній освіті. Розглядається поєднання якісних і кількісних підходів, а також роль партисипативного дослідження та етичної рефлексії у створенні надійної дослідницької бази. Запропоновано рекомендації щодо ефективного використання тематичного аналізу й інтерв’ю у контексті освітніх реформ.