ІНФОРМАЦІЙНА МЕТОДИЧНА СКАРБНИЧКА «ВСЕ ДЛЯ ПЕДАГОГА-ПОЗАШКІЛЬНИКА» ЯК ІННОВАЦІЙНИЙ РЕСУРС ДЛЯ САМОРОЗВИТКУ ПЕДАГОГІВ-ПОЗАШКІЛЬНИКІВ РОМЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ МАЛОЇ АКАДЕМІЇ НАУК УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ - Шульга , Юлія (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2024)
У статті розглядається досвід створення та впровадження інноваційної інформаційно-методичної платформи «Все для педагога-позашкільника» в Роменській міській Малій академії наук учнівської молоді.