ПРОФЕСІЙНА ПІДГОТОВКА МАЙБУТНІХ ОПЕРАТОРІВ ПОВІТРЯНОГО РУХУ В АВІАЦІЙНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ США - Скіпальська , Олена (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2024)
Розглянуто структуру вищої освіти в вищих авіаційних закладах США на прикладах університету Ембрі Рідл та університету Льюіс. Пропонуємо ідеї використання американського досвіду, які допоможуть забезпечити конкурентоздатність майбутніх спеціалістів повітряного руху.