РОЗКРИТТЯ ТА РЕАЛІЗАЦІЯ ТВОРЧОГО ПОТЕНЦІАЛУ ОСОБИСТОСТІ: ПСИХОЛОГІЧНІ ВИМІРИ СЬОГОДЕННЯ - Жизномірська , Оксана (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2024)
У статті розглядається сучасний стан освіти в умовах війни; творчі здібності та потенційні можливості учнів у реаліях сьогодення; аналіз наукових поглядів щодо формування творчого потенціалу особистості. Окреслено основні чинники формування творчого потенціалу та його розкриття у різних соціальних взаєминах.