БІБЛІОТЕРАПІЯ: ЗАРУБІЖНИЙ І УКРАЇНСЬКИЙ ДОСВІД - Голубєва , Марія; Балачіна , Дарина (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2024)
У статті подано визначення бібліотерапії; описано її суть, різновиди, функції як сучасної інноваційної психолого-педагогічної технології. Наведено зарубіжний та вітчизняний досвід використання бібліотерапії у психологічному аспекті.