ОРГАНІЗАЦІЯ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ В ЗАКЛАДІ ПОЗАШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ В УМОВАХ СУЧАСНИХ ТРАНСФОРМАЦІЙ - Бондаренко , Антон Володимирович (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2024)
У статті йдеться про проблеми організації освітнього процесу в закладах позашкільної освіти в умовах сучасних транформацій, про ті питання, які постали перед педагогами з приходом російської війни на нашу землю. Ця рекомендація написана з власного педагогічного досвіду.