ОРГАНІЗАЦІЯ ТА ПРОВЕДЕННЯ ТЕМАТИЧНОЇ ПЕДРАДИ ПРО АДАПТАЦІЮ - Божко , Інна (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2024)
У статті розглядаються питання наступності в навчанні учнів 1-х, 5-х і 10-х класів під час адаптаційного переходу.