ВИХОВАННЯ ДИТИНИ – ЗАВДАННЯ НЕ ЛЕГКЕ - Калонова, Шахноза; Умаров, Сайданвар; Сірожов, Фарход (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2024)
Дитина – це безцінне благо, яке робить солодким наше життя і людей, відчуває насолоду життя, аромат і щиру любов. З моменту народження дитини кожен батько відразу замислюється про її майбутнє. Окільки дитина – найкраще безцінне благо для батьків і плід життя. Виховання і навчання дитини в усі часи випливало з правильної організації сім’ї та рівня освіти у сім’ї. Як тільки здорова і освічена сім’я може виростити хорошу дитину і випустити його в доросле життя. У статті розкрито важливе завдання виховання дітей.