ПРОБЛЕМИ РЕМОНТУ ДВОКОЛІСНОГО ТРАНСПОРТУ - Рудик, Олександр; Каплун, Павло; Гончар, Володимир (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2024)
Існуючі знімачі деталей чи вузлів велосипедів застосовуються тільки для певної моделі та її модифікації. Тому рекомендовано використати для ремонту універсальний знімач, який дозволить швидше і зручніше виконати необхідні операції (підвищується механізація й автоматизація процесу, зручність та якість ремонту).