ЗЛІСТЬ ЯК СПОСІБ ВІДОБРАЖЕННЯ «ТРАВМИ ВОЛОДІННЯ» В МЕТОДІ ПСИХОТЕРАПІЇ «Я-РЕКОНСТРУКЦІЯ» - Яригіна , Олена; Павленко , Павленко (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2023)
У статті розглянуто зв’язки гніву і травматизації можливості людини володіти бажаним в методі психотерапії «Я-реконструкція», виявлено функцій гніву у контексті володіння, отримання бажаного конструктивними шляхами. Було розроблено методи до виявлення та терапії «травми володіння» та її проявів у житті людини, покращення соціальних, ділових, емотивних навичок людини, підвищення якості життя.