ПІДГОТОВКА НАНОТЕХНОЛОГІВ ДО ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ЗАСОБАМИ АСИНХРОННОГО НАВЧАННЯ - Сичікова , Яна; Богданов , Ігор; Ковачов , Сергій; Попова , Анастасія (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2023)
Сфера нанотехнологій продовжує стрімко розвиватися та розширюватися, створюючи нові виклики та можливості для професіоналів у цій галузі. Щоб йти в ногу з цими розробками, нанотехнологи повинні постійно вдосконалювати свої навички та знання. У статті досліджено використання асинхронного навчання як засобу підготовки нанотехнологів до професійної діяльності. Обговорюються переваги асинхронного навчання, такі як гнучкість і зручність, а також можливі обмеження, такі як відсутність взаємодії з інструкторами та однолітками. У статті робиться висновок, що асинхронне навчання може бути ефективним способом забезпечити нанотехнологів навчанням, необхідним для того, щоб залишатися в курсі справ і досягати успіхів у своїй кар’єрі.