ОСОБЛИВОСТІ ПІДГОТОВКИ НАУКОВИХ ТА НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ У НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ НІМЕЧЧИНИ - Сергієнко , Тетяна Іванівна (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2023)
У цій статті розглядаються особливості підготовки наукових та науково-педагогічних працівників у навчальних закладах Німеччини. Проаналізовано останні наукові дослідження, присвячені проблемам підготовки наукових та науково-педагогічних працівників Німеччині. Досліджено особливості професійного розвитку наукових та науково-педагогічних працівників Німеччини.