НЕПЕРЕРВНІСТЬ ОСВІТИ ДЛЯ ДІТЕЙ З ООП ЯК ОСНОВА МАЙБУТНІХ УСПІХІВ - Самойленко , Марія; Левун , Ніна (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2023)
У статті розглядаються особливості освітнього середовища закладу дошкільної освіти для дітей з ООП як необхідної ланки для подальшого успішного навчання у закладі середньої освіти.