ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ПРИ ВИСВІТЛЕННІ ПИТАНЬ КОЛОЇДНОЇ ХІМІЇ - Пилипчук , Людмила; Волкова , Світлана; Попович , Тетяна (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2023)
У статті розглядаються шляхи використання новітніх інформаційних технологій при вивченні колоїдної хімії.