ВИКОРИСТАННЯ ЖЕСТОВОЇ МОВИ НА УРОКАХ ТРУДОВОГО НАВЧАННЯ У 5-10 КЛАСАХ СПЕЦІАЛЬНОЇ ШКОЛИ ДЛЯ ДІТЕЙ З ПОРУШЕННЯМИ СЛУХУ - Назаренко , Віта (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2023)
Висвітлено питання доцільності використання жестової мови під час викладання нового матеріалу на уроках трудового навчання у спеціальній школі для дітей з порушеннями слуху. Висвітлено практичний досвід роботи на посаді вчителя трудового навчання у спеціальній школі.