ЦИФРОВЕ ОСВІТНЄ СЕРЕДОВИЩЕ ЯК ЗАПОРУКА ЯКІСНИХ ОСВІТНІХ ПОСЛУГ СУЧАСНОЇ УКРАЇНИ - Мельникова , Інна; Бобирєва , Тетяна (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2023)
У статті аналізується важливість цифровізації освітнього середовища відповідно до потреб суспільства України та темпів розвитку науково-технічного прогресу.