ВИКОРИСТАННЯ МЕДІАОСВІТНІХ ІГОР У СТРУКТУРІ УРОКІВ У ПОЧАТКОВИХ КЛАСАХ - Лукʼяник , Людмила (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2023)
У статті розглядаються шляхи використання медіа- освітніх ігор у структурі уроків у початкових класах, удосконалення методичної компетентності сучасних вчителів у процесі педагогічної діяльності.